Over Smart Home Xiaomi

Lage prijzen door verkoop direct via de leverancier

Smart Home Xiaomi webshop is gespecialiseerd in de smart home producten van Xiaomi. Wij bestellen direct bij de leverancier in China en daarom kunnen wij een lage prijs garanderen. De producten direct verzonden vanuit China, Duitsland of Spanje waardoor wij de levertijd zo kort mogelijk kunnen houden. 

Nieuwste smart technologie en functionaliteiten

De smart home producten van Xiaomi zijn van goede kwaliteit en zitten bomvol met de nieuwe technologie en functionaliteiten. Xiaomi is constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe smart home producten en het verbeteren van bestaande producten. Daarnaast zijn de producten vaak vele malen goedkoper dan bijvoorbeeld Philips Hue, Nest van Google, Somfy. De smart home producten van Xiaomi werken samen met Google Home, Apple Homekit, Amazon Alexa. Hierdoor kun je op een voordelige manier je huis slim maken. 

Verschillende smart producten

De Smart Home producten bestaan uit schakelaar en sensoren die worden aangestuurd via de Mi Home App op je telefoon. Hiervoor het je de Gateway nodig, die fungeert als het zenuwcentrum van je smart home. Daarnaast heeft Xiaomi een uitgebreide lijn met huishoudelijke smart producten, zoals als robotstofzuigers, en smart watches en activity trackers.

Alle Xiaomi producten scoren zeer goed op kwaliteit, functionaliteit en prijs blijkt uit verschillende testen op internet. 

Wil je graag je huis slimmer maken, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Neem dan contact met ons op!